Geniet van de beste 4K beeldkwaliteit met de Panasonic VIERA 4K Smart TV’s. Wanneer u tijdens de actieperiode een Panasonic 4K Smart TV koopt, ontvangt u 5 jaar garantie en tot € 300,- retour op de aankoop. In de periode van 1 november t/m 15 januari kunt u één van de actiemodellen kopen bij één van de deelnemende dealers. Buspro controleert en verwerkt de aanvragen en zorgt ervoor dat de klant zijn cashback ontvangt. Voorafgaand aan de actie heeft Buspro de online actiecoupon gemaakt. Hier vult de consument zijn gegevens in en upload de kassabon en streepjescode van het product. Alle coupons worden zorgvuldig verwerkt.

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790..

Volledige controle over de promotie

Tijdens de verwerking van de coupon zal het systeem en de medewerkers controleren op mogelijke fraude en fouten waarna de coupon een status krijgt. Tijdens de actieperiode heeft Buspro veelvuldig contact met Panasonic o.a. in de vorm van een wekelijkse rapportage van het verloop van de actie. Tevens verzorgt Buspro de communicatie met de deelnemers van de actie. Schrijft men ook nog een review over de nieuwe televisie op kieskeurig.nl of vergelijk.nl, dan krijgt men via Buspro een Pathé thuis code toegestuurd met een tegoed voor het huren van twee films.