beko bk actie

Ontvang een shoptegoed van BK bij aankoop van een geselecteerd Beko product. Deze unieke en leuke promotie is door Buspro verzorgd. Een mooie samenwerking van 2 top merken zorgen ervoor dat er een win-win situatie is ontstaan. Buspro verzorgt de ontwikkeling van de actiecoupon, de verwerking en de bijbehorende helpdesk.

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een cashback promotie op maat

Het shoptegoed van BK wordt door middel van een email naar de deelnemers verzonden nadat deze door ons team is goedgekeurd. Deze promotie is volledig digitaal en werkt met het Givme systeem. Omdat geen enkele promotie hetzelfde is hebben wij een eigen softwaresysteem ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden van Givme via deze link.

Bent u ook op zoek naar een dergelijke actie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl