Loading...
Cadeau concepten 2018-10-30T21:24:58+00:00

BUSPRO HEEFT EEN AANTAL SUCCESVOLLE CADEAU CONCEPTEN ONTWIKKELD

Buspro heeft een aantal zeer succesvolle cadeau concepten ontwikkeld. Deze concepten worden van A tot Z door Buspro uitgevoerd. Wij hebben voor diverse merken al online webwinkels gelanceerd waaronder de Europese bestelsite voor 3D brillen, personeelswinkels en speciale giftcards. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om producten te personaliseren met een eigen verpakking, logo of persoonlijke boodschap.  Wij denken graag met u mee.

PRIVATE LABELS


PRODUCTEN OP EIGEN LABEL

Een product voorzien van eigen label, eigen design en zelfs een geheel eigen product lijn. Buspro heeft vele mogelijkheden in eigen huis. Lees hier meer >>

PERSONALISEREN


MAAK EEN PRODUCT PERSOONLIJK

Wat is er leuker dan een product te ontvangen met een persoonlijke boodschap. Met de nieuwste lasertechnieken is dit al mogelijk met kleinere aantallen. Ideaal als relatiegeschenk of een genummerde oplage.

PREMIUM GESCHENKEN


LUXE PRODUCTEN

Buspro heeft een directe samenwerking met Qeuze. Wij leveren luxe premium producten op gebied van wijnen, champagnes en delicatessen. Ideaal als gift, relatiegeschenk en als kerstcadeau.

ONLINE TOOLS


ONLINE TOOLS

Doordat we de volledige fulfilment in eigen huis hebben kunnen we niet alleen de producten leveren, we hebben ook de mogelijkheid de dropshipment voor uw actie, promotie of onderneming uit te voeren. Wij leveren aan consumenten en zakelijke klanten binnen de gehele Benelux.

nutribullet
olijfolie
powerbank met logo
sonos

PRODUCT CATEGORIEËN

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

BUSPRO BV

Showroom en kantoor:
Boteyken 217
3454 PD De Meern

Telefoon: 030 6000790
Email: info@buspro.nl
Web: Buspro.nl

BEDRIJFSNAAM

NAAM

EMAIL

ONDERWERP

BERICHT