Campingaz BBQ

Voor het merk Campingaz hebben wij een productplus promotie verzorgt waarbij de deelnemers een gratis barbecue thermometer kregen bij aankoop van een geselecteerde barbecue. Na goedkeuring van de aanvraag via het software programma Givme werd de BBQ door Buspro direct aan de klant verzonden. Buspro heeft de volledige actie verzorgt, inclusief helpdesk, logistieke opslag en verpakkingen.

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een productplus promotie op maat

Voor deze promotie heeft Campingaz naast de verwerking van de actie,ook de volledige logistieke fulfilment bij Buspro neergelegd. Aangezien het fulfilment center  voorzien is van een groot logistiek centrum kunnen wij dergelijke acties volledig in eigen huis verwerken.  Omdat geen enkele promotie hetzelfde is hebben wij een eigen softwaresysteem ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden van Givme via deze link.

Bent u ook op zoek naar een dergelijke actie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl