Buspro is de officiële preferred supplier van Deloitte. Voor een interne promotie werden wij gevraagd om een uniek product te leveren voorzien van eigen logo. Gezien het thema van deze promotie hebben we uiteindelijk een powerbank van hoge kwaliteit mogen leveren. De powerbank was volledig in kleur volgens de richtlijnen en voorzien van het logo in full colour. Aan de zijkant hebben we een Quote kunnen plaatsen. 

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een trendy product met eigen logo

Vaak worden de mooiste ideeën geboren tijdens de marketing brainstorm sessies, helaas blijft het vaak bij een idee omdat de uitvoering onhaalbaar lijkt. Vele klanten van ons schakelen dan met 1 van onze specialisten om te zoeken naar mogelijkheden zodat het toch nog mogelijk is. Wij werken samen met vele kwalitatieve leveranciers waardoor we altijd in staat zijn om de mooiste producten aan te bieden, vaak nog met logo of persoonlijke tekst. Wij denken graag met u mee.