De olijfolieshop ( www.deolijfolieshop.nl ) is importeur en leverancier van vele soorten olijfolie. Eigenaar Nico van Donkelaar verkoopt zijn olijfolie  aan tientallen Michelinsterren en tal van andere toprestaurants in Nederland en België. Maar ook aan de horeca groothandel zoals Bidfood en horeca ketens zoals Van Der Valk Hotels. Buspro is voor de olijfolieshop de fulfilment partner.

Wilt u ook dat wij de dropshopment en opslag voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Opslag en bezorgingen

Buspro is gespecialiseerd in het versturen van breekbare producten zoals flessen en glazen. Met onze speciale verpakkingen en vulmaterialen versturen wij dan ook door heel de Benelux vele soorten breekbare producten. Dit was voor Nico van de Olijfolieshop dan ook een van de redenen om zijn volledige dropshipment en opslag bij Buspro neer te leggen. Wij versturen dagelijks de online orders naar de consument en met onze eigen koeriersdienst bezorgen wij de bestellingen aan de zakelijke klanten. Daarnaast verzorgen wij de opslag van voorraden. De Olijfolieshop kan met ons rapportage tools 24/7 zijn voorraad bekijken en waar nodig bijsturen.