consumenten promoties

Ontvang je promotie in slechts 1 klik

Het klinkt als een sprookje maar met Givme software is het echt mogelijk. Of het nu gaat om een refund, cashback of een productplus promotie. Givme maakt het mogelijk. Givme is een totaaloplossing als het gaat om het opzetten en uitvoeren van consumentenacties.

acties desktop Givme

Wij verzorgen vele soorten consumentenpromoties. Van cashback tot productplus.

Alle acties draaien op het online softwareprogramma Givme waardoor we snel kunnen schakelen en de actie geschikt is voor al uw wensen. Met het dashboard kunt u alles 24/7 volgen. Onze helpdesk zit klaar voor alle vragen vanuit de consument.

Waarom Givme consumenten promoties?

Bij het opzetten van een actie of promotie komt meer kijken dan u verwacht. Het is dan ook verstandig om dit uit te besteden aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Met de softwareoplossing Givme van Buspro hebben wij alle techniek en kennis in huis om u hiermee te helpen en u te ontzorgen. Hierdoor kunt u zich richten op uw merk en niet op de bijzaken. Met Givme kunt u onder andere: de actiecoupon voor de deelnemers ontwikkelen, dataverwerken, juridisch advies krijgen, transport & logistiek voor de productplus promotie, online helpdesk ondersteuning ontvangen, rapportages bekijken, data beheren, grafische ondersteuning ontvangen en nog veel meer.

NIKON CASKBACK
shirt actie NL

Alles in 1 systeem

Buspro ontwikkelt en verzorgt sinds 2004 acties en promoties voor multinationals als voor het MKB. Voor elk soort promotie hebben wij een oplossing. Ons team denkt graag met u mee over de mogelijkheden bij het opzetten van een actie. Met ons softwaresysteem Givme kan elke vorm van consumentenpromotie gekoppeld worden. Hierdoor kunt u snel schakelen om een actie of promotie op te zetten.

VRAGEN OVER HET OPZETTEN VAN EEN PROMOTIE? VRAAG HET ONZE SPECIALISTEN.

Informatie aanvragen

column3-image1

Cashback promoties

Geen prijsverlaging maar wel tijdelijk een voordeel bieden. Met een cashback actie blijft de kassa-aanslag gelijk en profiteert u van de redemptie.

column3-image1

Productplus promoties

Met een productplus promotie kunt u uw product of dienst extra aandacht geven door het te koppelen aan een ander betrouwbaar merk of toegevoegde waarde.

Wat kunt u verwachten?

ONLINE PROMOTIE

UW PROMOTIE VOLLEDIG ONLINE

Alle promoties worden door ons volledig online uitgevoerd, met ons eigen softwaresysteem kunnen wij elke vorm van promotie opzetten. Volledig beveiligd volgens de laatste eisen en wetgeving.

REALTIME DASHBOARD

VOLG UW PROMOTIE 24/7 ONLINE

Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u de promotie actie realtime volgen. Naast de financiële status rapporteren wij ook online alles wat je als marketeer moet weten over de promotie.

UITVOERIGE CONTROLE

VERWERKING DOOR SPECIALISTEN

Alle aanvragen worden door een team van specialisten verwerkt. Het systeem zorgt voor de eerste controle waarna wijzelf de data verwerken en controleren met de gestelde voorwaarden. De kans op misbruik is dus minimaal.

DIRECTE HELPDESK

DIRECTE ONDERSTEUNING VOOR U EN DE AANVRAGER

Alle vragen, opmerkingen en andere communicatie wordt door ons direct behandeld. Daarnaast heeft u als opdrachtgever een direct contactpersoon voor u klaar staan om u verder te helpen.

Een aantal voorbeelden van de diensten en producten die Buspro heeft mogen verzorgen:

Bekijk meer cases >

BEGIN VANDAAG NOG EEN ACTIE

Buspro is flexibel en denkt graag met u mee. Wij kunnen indien gewenst vandaag nog een actie of promotie opstarten.

NAAR DE CONTACTPAGINA