banner incentive

Verras uw relaties en klanten met een unieke incentive

Op zoek naar een luxe relatie cadeau of sales incentive voor uw klanten en relaties? Wij helpen u hiermee graag verder. Of het nu gaat om een lifestyle product, elektronica of culinaire product zoals champagne en olijfolie.

Incentives met waarde

Uw merk versterken met een incentive in de vorm van een cadeau kan leiden tot een enorme sales boost. Hierbij is het uiteraard wel bepalend dat het juiste cadeau gevonden gaat worden. Buspro kan daarbij een ondersteuning bieden. Wij denken graag met u mee als het gaat om de creatieve invulling van uw ( sales ) promotie. De logistieke handelingen worden volledig in eigen beheer gedaan. Maar ook een mooi cadeau als bedankje of als target bij het behalen van de doelstelling is een onderdeel van de afdeling incentives.

pannenset als incentive
champagne als incentive

Luxe mag weer

Het geven van een kwalitatieve incentive of cadeau kan merk versterkend werken. Zo is het sparen voor een horloge van een top merk een zeer gewaardeerde doelstelling. Maar ook het vieren een succes met champagne is een feest op zich. Wij zijn leverancier van kwalitatieve premiums in alle prijsklasse. Van olijfolie op eigen label tot een limited edition horloge.

OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE INCENTIVE OF SALES PROMOTIE? VRAAG HET ONZE SPECIALISTEN.

Informatie aanvragen

Wat kunnen wij u bieden?

ELEKTRONICS

ALLES MET EEN STEKKER

Door een jarenlange samenwerking in de elektronica branche hebben wij de beschikking of een breed aanbod in elektronica producten. Wij leveren A-merken zoals Samsung, Sony en Nikon. Maar ook voor huishoudelijke producten bent u bij ons op het juiste adres.

LIFESTYLE PRODUCTEN

MERKVERSTERKING MET LIFESTYLE

Buspro is altijd op zoek naar de nieuwste trends op gebied van lifestyle. Wij leveren een breed aanbod aan luxe producten zoals horloges, fashion en holiday. Daarnaast is het altijd mogelijk om een zoekopdracht bij ons neer te leggen, binnen ons netwerk kunnen wij een breed aanbod aan producten aanbieden.

CULINAIRE PRODUCTEN

PROOSTEN OP SUCCES

Het meest gegeven product om iemand te bedanken of te feliciteren is nog steeds een fles wijn, daarnaast staat champagne in het teken van een succes vieren. Samen met Qeuze hebben wij de beschikking over een breed aanbod in culinaire producten zoals wijnen, bubbels, dranken en delicatessen.

PRIVATE LABEL

OLIJFOLIE OP EIGEN NAAM

Uw merk of boodschap op een fles wijn, glaswerk of incentive geschenk? Alles is mogelijk. Wij ontwerpen en drukken of lazeren uw boodschap op een breed aanbod aan private label producten.

Enkele voorbeelden van incentive producten van Buspro

weekend tas incentive
powerbank
wijnglazen met logo
leren schorten met logo
smart speaker met logo

BEGIN VANDAAG NOG EEN ACTIE

Buspro is flexibel en denkt graag met u mee. Wij kunnen indien gewenst vandaag nog een actie of promotie opstarten.

NAAR DE CONTACTPAGINA