logistieke palletopslag

Palletopslag bij Buspro logistiek

Buspro logistiek heeft de mogelijkheid om uw pallets veilig en onder de juiste omstandigheden op te slaan. In ons magazijn hebben wij voldoende mogelijkheden om uw drukwerk, incentives of andere producten op te slaan. Tevens hebben wij een speciaal AGP magazijn voor de opslag van wijnen en champagne.

Veilig en verwarmt magazijn

Het magazijn van Buspro is volledig voorzien van vloer verwarming, hierdoor is het door het hele jaar heen een constante temperatuur. Deze omstandigheden zijn ideaal voor de opslag van temperatuur gevoelige producten zoals bijvoorbeeld drukwerk en dranken. Daarnaast is het pand 24/7 bewaakt met een speciaal alarm systeem, camera toezicht en surveillance. Een veilig idee dus!

camera beveiliging opslag
pallet opslag

Accijns goederen

Buspro heeft een AGP vergunning (Accijns Goederen Plaats). Dit betekend dat wij de wijnen en champagne die u importeert direct kunnen opslaan zonder dat er direct een accijnsbetaling plaats hoeft te vinden. Dit gebeurd pas als u de opdracht geeft om te op te halen of te versturen. Buspro verzorgt hierbij alle administratieve handelingen.

OP ZOEK NAAR EEN VEILIGE PLAK VOOR DE OPSLAG VAN UW PRODUCTEN? WIJ MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK.

Informatie aanvragen

Wat kan Buspro logistics u bieden?

FULFILMENT

VERPAKKEN EN OMVERPAKKEN 

Naast opslag en distributie van uw producten hebben wij ook de mogelijkheid om uw mailing te verzorgen, wij verpakken, omverpakken en verzorgen de gehele kwalitatieve mailingen met een toegevoegde waarde. De service is geldig voor de gehele Benelux.

POINT OF SALE MATERIALEN

NIET ALLES DIRECT NODIG

Heeft u een mooie selectie aan POS ( Point of Sale ) materialen en wilt u deze voor een bepaalde periode opslaan of afroepen wanneer nodig? Wij verzorgen de opslag van uw materialen en leveren op maat de bestelling aan.

DRUKWERK

VEILIG EN JUISTE TEMPERATUUR

Drukwerk wordt vaak voor een langere periode gemaakt, de opslag van dit materiaal dient op een veilige plek en met de juiste temperatuur ( ivm de lijmlaag die las kan laten )  gedaan te worden. Deze en vele andere voordelen biedt Buspro logistiek.

ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN

OPSLAG ALCOHOLISCHE DRANKEN

Buspro is gespecialiseerd in de opslag van alcoholische dranken zoals wijnen, champagne en spirits. Tevens hebben wij een eigen Accijns Goederen Plaats (AGP). Ideaal voor importeurs en retailers.

magazijn

Voordelen van Buspro Logistiek

  • 24/7 Beveiliging

  • Persoonlijke ondersteuning

  • Mogelijkheid tot AGP opslag

  • Geopend tijdens kantooruren

  • Online registratie van producten

  • Opslag al vanaf 1 pallet mogelijk

OPSLAG VANAF 1 PALLET MOGELIJK

Buspro is flexibel en denkt graag met u mee. Wij kunnen indien gewenst vandaag nog actie ondernemen.

NAAR DE CONTACTPAGINA