Ramon Beuk opslag

Topchef, ondernemer en TV kok Ramon Beuk heeft vele culinaire boeken uitgebracht. Voor de opslag van zijn boeken was Ramon op zoek naar een veilige en flexibele opslag. Bij Buspro heeft hij deze ruimte gevonden. Naast dat de boeken veilig zijn opgeslagen heeft hij ook degelijk toegang tot zijn producten en liggen de producten in een verwarmde ruimte opgeslagen. 

Ook op zoek naar een (tijdelijke) opslag? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Opslag van goederen

Buspro opslag heeft de mogelijkheid om uw pallets veilig en onder de juiste omstandigheden op te slaan. In ons magazijn hebben wij voldoende mogelijkheden om uw drukwerk, incentives of andere producten op te slaan. Tevens hebben wij een speciaal AGP magazijn voor de opslag van wijnen en champagne.

Bent u ook op zoek naar een opslag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl