Per 1 november mag Buspro de fulfilment doen voor een consumentenactie van Nikon. Wilt u deze winter creatief aan de slag met fotografie? Tijdens de Nikon Winter cashback geeft Nikon tot €150 cashback op vele Nikon camera’s. Voorafgaand aan de actie heeft Buspro de online actiecoupon voor Nikon gemaakt. Hier vult de consument zijn gegevens in en upload de kassabon en streepjescode van het product. De aanvraag tot deelname dient inclusief alle noodzakelijke bijlagen uiterlijk vrijdag 26 februari 2016 te zijn ingediend.

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790..

Volledige controle over de promotie

Alle coupons worden zorgvuldig verwerkt. Tijdens de verwerking van de coupon zal het systeem en de medewerkers controleren op mogelijke fraude en fouten waarna de coupon een status krijgt. Tijdens de actieperiode heeft Buspro veelvuldig contact met Nikon o.a. in de vorm van een wekelijkse rapportage van het verloop van de actie. Tevens verzorgt Buspro de online helpdesk en communicatie met de deelnemers van de actie.