OPEN SOLLICITATIE

Buspro is altijd op zoek naar nieuw talent, staat jou vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@buspro.nl. Binnen Buspro hebben wij verschillende afdelingen voor de verschillende business units. Zie jij een uitdaging in een van deze leuke functies en denk je te passen binnen onze organisatie? Durf je de verantwoordelijkheid aan, dan moet je zeker reageren. Wij zijn namelijk op zoek naar leuke collega’s die zelfstandig kunnen werken, zich verantwoordelijk voelen, minimaal MBO denkniveau hebben en niet te ver van Qeuze wonen.

PROOST

DIT ZOEKEN WE

Binnen Buspro hebben wij verschillende afdelingen voor onze business units zoals verkoop binnendienst, productspecialisten, marketing & communicatie, finance, logistiek en sales. Zie jij een uitdaging in een van deze leuke functies en denk je te passen binnen onze organisatie? Durf je de verantwoordelijkheid aan, dan moet je zeker reageren. Wij zijn namelijk op zoek naar leuke collega’s die zelfstandig kunnen werken, zich verantwoordelijk voelen, minimaal MBO denkniveau hebben en niet te ver van Buspro wonen.

DIT BIEDEN WIJ

Bij Buspro is het belangrijk dat je punctueel, stressbestendig en meedenkend bent. Je moet representatief en flexibel zijn. Wij zijn een modern bedrijf, computerervaring en kennis van de culinaire markt is een vereiste. Als jij deze eigenschappen hebt dan bieden wij jou een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie. Wij bieden een goede financiële vergoeding, voldoende vrije dagen, ruimte voor eigen ideeën uit te voeren, personeelskorting en leuke collega’s in een klein team. Wij zijn een platte organisatie en maken het succes met z’n alle.

vinoloog

REAGEREN

Zie jij een uitdaging in deze leuke functie en denk je te passen binnen onze organisatie? Durf je de verantwoordelijkheid aan, dan moet je zeker reageren. Wij zijn namelijk op zoek naar een leuke collega die zelfstandig kan werken, zich verantwoordelijk voelen, minimaal MBO denkniveau hebben en niet te ver van Buspro woont. Stuur ons dan een email met daarin je CV en je motivatie waarom jij denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Vergeet vooral niet te vermelden wat je werkervaring binnen de functie en de branche is. Mailen kan naar werken@buspro.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld