toshiba actie

Voor het computermerk Toshiba hebben wij een productplus promotie verzorgd waarbij de consument een gratis dockingstation ontving bij aankoop van een Toshiba business laptop. Toshiba maakte voor deze actie gebruik van de Givme software. Buspro heeft naast de verwerking van de actie ook de logistieke fulfilment verzorgt.

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een productplus promotie op maat

Voor deze promotie heeft Toshiba niet alleen de verwerking van de actie bij Buspro neergelegd, wij hebben ook de volledige logistieke fulfilment gedaan. Aangezien ons kantoor voorzien is van een groot logistiek centrum kunnen wij dergelijke acties volledig in eigen huis verwerken.  Omdat geen enkele promotie hetzelfde is hebben wij een eigen softwaresysteem ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden van Givme via deze link.

Bent u ook op zoek naar een dergelijke actie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl