Datasupport parttime

Meer over Buspro

De markt is voortdurend aan veranderingen onderhevig. De klant is steeds minder grijpbaar en heeft bovendien steeds meer macht. Een merk dient dan ook behoorlijk innovatief te zijn om zich te kunnen onderscheiden in het concurrentielandschap op de Nederlandse markt. Buspro is specialist op gebied acties en promoties. Wij verzorgen promotie van A tot Z. U kunt hierbij denken aan de ontwikkeling van een online actiepagina, verwerking van de aanvragen en alle logistieke en administratieve handelingen. Tevens bieden wij alle ondersteuning voor onze dochtersorganisatie Qeuze.com.  Wij zijn een dynamische, creatief en jong bureau dat altijd op zoek is naar uitbreiding.

WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE COLLEGA

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan ? Wil je meer leren over marketing acties en promoties ? Ben je flexibel en weet je van aanpakken ? Dan is dit misschien wel jouw kans. Wij zoeken namelijk part-time medewerkers voor de ondersteuning van lopende en nieuwe promoties. Voor de verwerking van consumenten acties hebben wij een team van datasupport, in deze flexibele functie help je de project coördinator met de verwerking van consumenten acties. Via ons eigen software systeem verwerken wij de aanvragen van de deelnemers.

Bij Buspro werken wij voor mooie merken op gebied van promoties en fulfilment. Wij werken onder andere voor een aantal A-merken in de electronica zoals Nikon en Beko maar ook merken als Ziggo maken gebruik van de promoties van Buspro. Wij verzorgen alle logistieke handelingen die bij de fulfilment horen, van opslag tot distributie. Kwaliteit staat hierbij bovenaan.

WAT ZIJN JE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Voor de verwerking van marketing acties zoals consumenten acties is het belangrijk dat je kan inleven in de markt. Na een korte training en uitleg van de nieuwe promoties ga je onder begeleiding van de Project Coördinator de actie(s) verwerken tot een groot succes. Dit doe je samen met een team van gezellige collega’s. Je bent nauw betrokken bij elke promotie en de marketing.

Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Ervaring is niet vereist. Tevens moeten lichte administratieve handelingen voor jou geen probleem zijn. En uiteraard is het belangrijk dat je een doorzetter en teamplayer bent. Voor deze functie zoeken wij flexibele krachten op oproepbasis tijdens kantooruren.

HET PROFIEL DAT PAST BIJ DEZE FUNCTIE

  • MBO werk- en denkniveau

  • Je bent punctueel, stressbestendig en denkt mee

  • Je bent communicatief vaardig

  • Je bent representatief en flexibel

  • Je past in een jong team

REAGEREN

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? En zie jij jezelf een belangrijke rol spelen binnen een jonge, dynamische en creatieve organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van C.V. en actuele profielfoto naar: werken@buspro.nl.

Buspro BV
Boteyken 217
3454 PD De Meern

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

2018-06-12T17:28:30+00:00