polo actie

In samenwerking met Oxyma Rotterdam hebben wij voor PON een cashback promotie verzorgd voor een geselecteerd aantal deelnemers. Tijdens de actieperiode kon men gebruik maken van een extra voordeel op een geselecteerde auto van Volkswagen. Buspro heeft deze actie met Givme software kunnen uitvoeren.  

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een cashback promotie op maat

Voor deze Volkswagen promotie hebben wij een actie formulier op maat gemaakt. Als basis is Givme software programma gebruikt. Wij hebben maatwerk geleverd omdat de wens was om de actie te activeren met een unieke code welke direct gekoppeld was aan een cashback bedrag. Omdat geen enkele promotie hetzelfde is hebben wij een eigen softwaresysteem ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden van Givme via deze link.

Bent u ook op zoek naar een dergelijke actie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl