Ziggo Ajax actie

Ziggo werkt al jarenlang samen met Buspro voor het opzetten van lokale promoties bij onder andere de Media Markt. Voor deze actie konden consumenten een gedeelte van hun aankoopbedrag van het nieuwe Ajax shirt retour krijgen door een dienst van Ziggo af te nemen. Ziggo heeft voor deze actie de Givme software gebruikt. Buspro heeft de volledige actie verwerkt en verzorgde daarnaast ook de online helpdesk.  

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een cashback promotie op maat

Ziggo maakt al jaren gebruik van de diensten van Buspro. Bij deze actie moest niet alleen de aankoop gecontroleerd worden maar ook het contract van de deelnemer. Hierdoor is elke aanvraag door een medewerker van Buspro gecontroleerd en gecommuniceerd met Ziggo. Omdat geen enkele promotie hetzelfde is hebben wij een eigen softwaresysteem ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden van Givme via deze link.

Bent u ook op zoek naar een dergelijke actie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl