Ziggo cashback

Al sinds 2006 verzorgen wij diverse dealer gerichte promoties voor Ziggo. Buspro is gevraagd om de cashback promotie te verzorgen van Ziggo bij Media Markt. Hierin verwerken wij de aanvragen waarbij de consumenten de mogelijkheid hebben om tot een bepaald maximaal bedrag retour te ontvangen. Hierbij dient de consument een extra aankoop te hebben gedaan naast het afsluiten van een geselecteerd Ziggo abonnement.  

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een cashback promotie op maat

Voor deze Ziggo promotie hebben wij een actie formulier op maat gemaakt. Als basis is ons software programma gebruikt. In plaats van een vast cashback bedrag moest het bedrag flexibel zijn en afhankelijk van het abonnement dat geselecteerd was. Omdat geen enkele promotie hetzelfde is hebben wij een een software programma in eigen huis ontwikkeld wat de mogelijkheid biedt om in te spelen op de vraag van de opdrachtgever.

Bent u ook op zoek naar een dergelijke actie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl