WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE COLLEGA

Heb je affiniteit met luxe producten zoals wijnen, champagnes en mooie gadgets ? Ben je flexibel en weet je van aanpakken ? Kan je goed zelfstandig werken maar ook goed functioneren binnen een team ? Dan is dit misschien wel jouw kans.

Bij Buspro werken wij voor mooie merken op gebied van promoties en fulfilment. Qeuze is een onderdeel van de Buspro organisatie en  richt zich op de verkoop van wijnen, sterke dranken, delicatessen en culinaire geschenken. Wij verzorgen alle logistieke handelingen die bij de fulfilment horen, van opslag tot distributie. Kwaliteit staat hierbij bovenaan.

WAT ZIJN JE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Een logistieke medewerker bij Buspro is een echte duizendpoot. Je bent het eerste logistieke aanspreekpunt voor de organisatie. Je verzorgt de order picking van onze opdrachtgevers, geeft sturing aan interne fulfilment processen, maakt de planning van de routes en springt bij op moment dat het nodig is om het logistiek goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat je communicatief bent, dat je representatief/verzorgd bent en past bij het DNA van ons bedrijf. Je hebt je eigen taken en verantwoordelijkheden waardoor je een belangrijke schakel bent in het logistieke proces.

Zie jij een uitdaging in deze leuke functie en denk je te passen binnen onze organisatie ? Voel je je thuis in een schoon en goed gestroomlijnd magazijn en durf je verantwoordelijkheid aan, dan moet je zeker reageren.

HET PROFIEL DAT PAST BIJ DEZE FUNCTIE

  • Werktijden tussen de 32 tot 40 uur

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau richting logistiek

  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de logistieke branche

  • In bezig van minimaal Rijbewijs B

  • Certificaten van Reachtruck en stapelaar

  • Woonachtig maximaal 30 minuten rijden van De Meern

  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring

  • Nederlandse taal in woord en geschrift

OVERIGE EISEN

Voor deze functie is het belangrijk dat je punctueel, stressbestendig en meedenkend bent. Je hebt enige technische kennis, je bent communicatief, representatief en flexibel. Wij zijn een modern bedrijf, enige computerervaring is een vereiste.

REAGEREN

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? En zie jij jezelf een belangrijke rol spelen binnen een jonge, dynamische en creatieve organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van C.V. en actuele profielfoto naar: werken@buspro.nl.

Buspro BV
Boteyken 217
3454 PD De Meern

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

2018-08-27T17:13:23+00:00