LOGISTIEK MEDEWERKER m/v

Houd jij van afwisselend werk, ben je een logistieke topper en word je blij van het werken met smaakvolle producten? Dan is deze vacature op je lijf geschreven! Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega (m/v) voor de functie van logistieke medewerker. In deze functie ben je werk je samen met een klein logistiek team voor de verwerking van orders, biedt je ondersteuning bij productie en bezorg je orders en bestellingen bij onze zakelijke klanten.

DIT ZOEKEN WE

Voor deze functie van logistieke medewerker zoeken wij een collega die de volgende ervaring en kwaliteiten heeft:

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt een dienstverlenende, service gericht en een representatieve uitstraling;
  • Je bent punctueel, flexibel en stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met culinaire producten;
  • Je woont in de buurt van ons magazijn in Vianen.

DIT BIEDEN WIJ

Buspro bestaat uit verschillende business units die gericht zijn op de inkoop en verkoop van culinaire producten en geschenken in het midden- tot hoog segment. Deze producten leveren wij aan consumenten en zakelijke markt. Bij Buspro werkt een klein team van enthousiaste mensen die allemaal één ding gemeen hebben: we houden van goed eten en mooie dranken van goede kwaliteit. Buspro is een modern bedrijf en wij bieden jou een dynamische werkplek, een goede financiële vergoeding, voldoende vrije dagen, ruimte voor het uitwerken van eigen ideeën en aantrekkelijke personeelskorting.

REAGEREN

Zie jij een uitdaging in deze functie en denk je te passen binnen onze organisatie? Ben je tevens beschikbaar voor minimaal 32 uur per week? Stuur ons dan een e-mail met je CV en je motivatie waarom jij denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Vergeet vooral niet te vermelden wat je werkervaring is binnen een soortgelijke functie. Mailen kan naar werken@buspro.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld