Een enthousiast en professioneel team is de basis van elk succes.

Buspro is opgericht in 2004 door Bob de Jager en Robbert de Jager met als basis zich te specialiseren in de verkoop in Business to Business. In 2005 zijn wij begonnen met het verzorgen van promoties en cashback acties gericht op de consumentenmarkt. Door de jaren heeft dit voor vele grote successen gezorgd binnen Nederland, maar ook in Europa. Buspro ontwikkelde promoties voor onder andere Samsung, Panasonic en Nikon.

Wij werken met een enthousiast en professioneel team: mensen die hun jarenlange ervaring en expertise bij verschillende gerenommeerde organisaties en merken omzetten in daadkrachtige promoties voor uw bedrijf of merk.

Ons motto: Create your success

Niks gaat vanzelf, je moet er zelf iets van maken. Het motto bij Buspro is ‘Create your success’. Niet alleen geldt dit voor jezelf als persoon in je privé leven maar ook zakelijke carrière en de manier waarop we zaken doen. Elk product, dienst of merk heeft de juiste aandacht nodig om er een succes van te maken. Promoties is  daar 1 voorbeeld van. Met ons softwaresysteem Givme kunnen we u helpen om consumentenpromoties succesvol te ontwikkelen.

OPENSTAANDE VACATURES

SHOWROOM EN KANTOOR

bodor deur senslounge
senslounge
event senslounge
senslounge
senslounge