BUSINESS PROFESSIONALS

Buspro staat voor Business Professionals en is gespecialiseerd in wijnen, dranken, delicatessen en gifts. Buspro bestaat uit diverse business units, deze afdelingen hebben hun eigen specialiteiten en bieden een volledige ondersteuning op gebied van verkoop, ontwikkeling en uitvoering. Van verkoop van wijnen tot de verzorging van promoties en geschenken.

hoe werkt het

EEN ENTHOUSIAST EN PROFESSIONEEL TEAM IS DE BASIS VAN ELK SUCCES.

Buspro is opgericht in 2004 door Bob de Jager en Robbert de Jager met als basis zich te specialiseren in sales & marketing. In 2005 zijn wij begonnen met het verzorgen van promoties en cashback acties gericht op de consumentenmarkt. Door de jaren heeft dit voor vele grote successen gezorgd binnen Nederland, maar ook in Europa. Vanaf 2008 zijn daar culinaire producten bij gekomen zoals de verkoop van champagne, ontwikkeling van eigen merken en het importeren van wijnen, dranken en delicatessen.  Wij werken met een enthousiast en professioneel team: mensen met een jarenlange ervaring en expertise.

Ons motto: Create your success

Niks gaat vanzelf, je moet er zelf iets van maken. Het motto bij Buspro is ‘Create your success’. Niet alleen geldt dit voor jezelf als persoon in je privé leven maar ook zakelijke carrière en de manier waarop we zaken doen. Elk product, dienst of merk heeft de juiste aandacht nodig om er een succes van te maken.

OPENSTAANDE VACATURES