TASTEFUL BRANDS

Qeuze | Borrelen en gifts

Qeuze is de leverancier van het borrelmoment en culinaire geschenken van Nederland. Wij verkopen alles voor de ideale borrel. Van wijnen, champagnes, cocktails, delicatessen tot culinaire geschenken.  Ons assortiment staat uit meer dan 1500 producten. Alle producten zijn online te bestellen via Qeuze.com.  Vanuit het midden van het land leveren wij door heel Nederland & België.

LEES HIER MEER
Qeuze logo
proost banner

PROOST.

PROOST. is de culinaire groothandel van Midden-Nederland. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan wijnen, bubbels, cocktails & sterke dranken, delicatessen en culinaire geschenken. Wij leveren deze producten rechtstreeks aan de horeca, B2B en speciaalzaken. Bestellen gaat gemakkelijk online via Proost.online.

LEES HIER MEER

Warsteinershop.nl

Bij Warsteiner brouwen ze bier net een beetje anders. Serieuzer. Nauwkeuriger. Met Duitse precisie. Zo hebben ze geen brouwers maar beergineers. Geen bierglas maar een Tulp. Warsteiner serveer je met die mooie hoge schuimkraag en een druppelvanger om de voet. Bij Warsteiner betekent serieus gebrouwen, serieus genieten. Buspro heeft voor dit prachtige merk een speciale fan shop gemaakt.

LEES HIER MEER
Warsteinershop

GIFT COLLECTION

Al sinds 2005 ontwikkelen wij geschenken en cadeaus in het midden en hogere segment. De laatste jaren hebben wij ons volledig gespecialiseerd in de culinaire markt. Onze geschenken zijn een combinatie tussen beleving, kwaliteit en de mooiste producten.

LEES HIER MEER

BAR Collection

BAR collection staat voor onderscheidende borrelwijnen van hoge kwaliteit die gedronken worden tijdens relaxte en gezellige momenten met vrienden. BAR collection is niet voor de achteroverleuner, maar voor diegene die trots is op zijn eigen identiteit en die graag gezien wordt.

LEES HIER MEER
BAR banner
TROAST koffiebanner

TROAST KOFFIE

TROAST. koffie is gemaakt voor de echte fijnproevers. Een fijnproever is iemand die verstand heeft van lekker eten en drinken en daar bovendien heel erg van kan genieten. De naam TROAST. is ontstaan vanuit het oud-Hollandse begrip ‘een bakkie troost’. De koffie wordt dan ook gebrand op Nederlandse bodem.

LEES HIER MEER

iTRE Delicatessen

Als je denkt aan i’TRE dan denk je aan Puur, Perfectie en Smaakvol. Dit zijn de drie kenmerken van al onze producten. Dit is tevens ook de link naar de achtergrond van het merk. i’TRE is Italiaans voor ‘de drie’ en zoals het gezegde het al vertelt: al het goede komt in drievoud. iTRE is het delicatessenmerk van Buspro.

LEES HIER MEER