Nikon 100 jaar

Nikon is op 25 juli 2017 100 jaar geworden en dat moet gevierd worden. Want wie jarig is moet trakteren. Deze mijlpaal is door Nikon groots aangepakt. Zo is er een speciaal nieuw logo met 100 jaar geïntroduceerd, maar ook een Nikon 100 jaar website. Op deze website voor de 100e verjaardag van Nikon was er speciaal verjaardagsmateriaal te vinden zijn, zoals een feestelijke film en een verslag van Nikon geschiedenis de afgelopen 100 jaar. Buspro is gevraagd voor de fulfilment van de bijbehorende consumenten actie. 

Wilt u ook dat wij een actie voor u verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Een gecombineerde promotie met cashback en productplus

Een promotie waarbij de geselecteerde typenummers een cashback hadden met een bijpassend cadeautje van Nikon. Hierbij moesten wij bij het ontwikkelen van de actie rekening houden met vele typenummers gekoppeld aan verschillende bedragen en cadeaus. Elk cadeau werd door ons ook nog eens extra feestelijk gemaakt door er een persoonlijk kaartje bij te doen.

De gehele campagne is uiteindelijk door ons uitgevoerd in de hele Benelux. Daarbij heeft Nikon gebruik gemaakt van onze online helpdesk ondersteuning en volledige fulfilment.