PROOST. culinaire groothandel

PROOST. (voorheen Qeuze Zakelijk) is de culinaire groothandel van Midden-Nederland. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan wijnen, bubbels, champagnes, sterke dranken, delicatessen en culinaire geschenken. Wij leveren deze producten rechtstreeks aan de horeca, B2B en speciaalzaken. Vanuit ons magazijn in Vianen (Utrecht) leveren wij in heel Nederland en België.

OVER PROOST.

Welkom in de wereld van eten en drinken voor de zakelijke markt! Via het online platform PROOST.online verkopen wij rechtstreeks aan horeca, B2B en speciaalzaken. Wij zijn geen nieuwe speler in de markt, maar wij vonden het wel tijd voor een nieuwe naam. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we over praten en kunnen we onze klanten snel en flexibel van dienst zijn..

ASSORTIMENT

Het assortiment bevat dan 4000 artikelen. Het aanbod onderscheidt zich door een mix van grote merken, unieke producten en eigen import bestaande uit wijnen, champagnes, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Bij PROOST. focussen we op de laatste trends in de markt, maar ook zeker op de wensen van onze klanten..

MR. FINCH IN UTRECHT
mosterd saus

MEEDENKEN

PROOST. is gespecialiseerd in het leveren van culinaire producten, maar wij doen meer. Ons team van specialisten denkt en werkt graag mee als het gaat om het samenstellen van een wijn- en drankenkaart, bij de ontwikkeling van producten met eigen naam en bij het trainen van horecapersoneel op het gebied van wijn- en dranken kennis. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om jouw voorraad op te slaan in ons magazijn..

PROOST. culinaire groothandel

PROOST. is de culinaire groothandel van Midden Nederland voor de horeca, b2b en resellers.
Bekijk de website Proost.online

GA NAAR PROOST.