Qeuze is het culinaire warenhuis van midden Nederland, wij leveren wijnen, dranken, delicatessen en geschenken via qeuze.com en de zakelijke markt.

Qeuze spreek je uit als Keuze, maar dan met een Q van Quality. Wij omschrijven onszelf het liefst als culinair warenhuis. Je kunt ons zien als de beste versie van je lokale slijterij, delicatessenwinkel én cadeauwinkel. Alle producten zijn geselecteerd op basis van smaak, kwaliteit en verhaal. Naast bekende merken bieden wij ook lokale ambachtelijke producten en producten vanuit eigen import.

black and bianco

HET ASSORTIMENT

Binnen ons assortiment vind je de beste ingrediënten voor elk culinair moment. We verkopen daarom niet alleen de wijn, maar bieden daarbij bijpassende delicatessen en de juiste wijnglazen. En voor de perfect serve bieden we naast de gin ook de tonic en bijbehorende cocktailaccessoires. Dit maak het aanbod van Qeuze uniek. Bekijk hier het aanbod van Qeuze of ga naar onze website Qeuze.com

GESCHIEDENIS

Qeuze is opgericht in 2012 door Bob de Jager en Robbert de Jager. Wij zijn officieel geregistreerd als wijnimporteur, met als gevolg dat er een samenwerking ontstond met diverse wijnhuizen uit verschillende landen. Hierbij staat logistiek centraal om vanuit het midden van het land direct binnen 24 uur te kunnen leveren. Wij importeren wijnen uit diverse landen zoals Zuid-Afrika, Spanje, Frankrijk en Chili.

Ijsselstein
Magazijn wijnen

IMPORTEUR EN DISTRIBUTEUR

Qeuze is in 2014 ontstaan door de enorme groei in wijnen, spirits en delicatessen. Samen met een team aan specialisten kunnen we een volledig assortiment aanbieden aan de horeca, retail en Business 2 Business. Qeuze officieel geregistreerd als wijnimporteur. Met als gevolg dat er een samenwerking ontstond met diverse wijnhuizen uit verschillende landen. Hierbij staat logistiek centraal om vanuit het midden van het land direct binnen 24 uur te kunnen leveren. Wij importeren wijnen uit diverse landen zoals Zuid-Afrika, Frankrijk, Chili en Spanje.

SHOWROOM

Welkom in de wereld van eten en drinken in het midden- en hoog segment. De Qeuze showroom voor de zakelijke klanten. Een experience waar beleving en smaak centraal staat. Alles op gebied van wijnen, sterke dranken en delicatessen. Horen, zien, ruiken en proeven, dat zijn de vier zintuigen die centraal staan in de Showroom van Qeuze. Een stijlvolle showroom vol belevingen.

senslounge

Het culinaire warenhuis van midden Nederland

Wij zijn leverancier en groothandel in hoogwaardige culinaire producten zoals wijnen, dranken, delicatessen, non-food en geschenken. Wij leveren rechtstreeks aan de horeca, speciaalzaken en business to business. Bekijk de website www.qeuze.com 

GA NAAR QEUZE.COM