Qeuze AGP opslag

Qeuze is het culinaire warenhuis van Nederland. Naast de verkoop via Qeuze.com zijn zij ook importeur en groothandel voor de horeca. Bij Buspro opslag heeft Qeuze de mogelijkheid om de wijnen direct vanuit de wijnhuizen op te slaan in een AGP magazijn. Hierdoor kan de verplichte accijns verlegd worden tot het moment van verkoop. Met de constante huiskamertemperatuur liggen de wijnen veilig opgeslagen.

Ook op zoek naar een (tijdelijke) AGP opslag? Neem dan contact met ons op via info@buspro.nl of telefonisch via 030 6000 790.

Opslag van goederen

Buspro opslag heeft de mogelijkheid om uw pallets veilig en onder de juiste omstandigheden op te slaan. In ons magazijn hebben wij voldoende mogelijkheden om uw drukwerk, incentives of andere producten op te slaan. Tevens hebben wij een speciaal AGP magazijn voor de opslag van wijnen en champagne.

Bent u ook op zoek naar een opslag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan bellen via 030 6000790, mailen kan natuurlijk ook : info@buspro.nl